Home | Recomandari | Alegerea unei Bijuterii
Alegerea unei Bijuterii

Cum alegem o bijuterie?

    Alegerea unei bijuterii poate fi o optiune dificila atunci când varietatea de produse este foarte mare. Am alcatuit un set de reguli care sa va usureze aceasta sarcina - si în acelasi timp sa va ajute sa va simtiti foarte bine cu bijuteria aleasa.
 
•  Dragoste la prima vedere

    Doamnelor, oare de câte ori ati vazut o bijuterie într-o vitrina, într-un catalog sau pe un site de net si ati dorit sa o cumparati? Alegerea unei bijuterii dupa "dragoste la prima vedere" este cel mai simplu mod de a avea un obiect de lux, pe care îl purtati cu multa placere si pe care îl aratati tuturor foarte încântate.

    Nici domnii nu aleg diferit: "Bijuteria asta i-ar place sotiei/prietenei mele" - este o expresie des întâlnita. Respectiva bijuterie a fost aleasa dupa dupa principiul "dragoste la prima vedere".

•  Alegerea bijuteriei în functie de forma

    Aceasta alegere poate fi complicata la prima vedere, însa lucrurile sunt foarte simple. În momentul în care stiti exact ce forma va favorizeaza si ce forma va ajuta, veti stii exact ce forma vor avea bijuteriile pe care le veti achitiona.


   


    Cautati intervalul de timp aferent si stabiliti care este zodia dumneavoastra si elementul corespondent.

Fiecarui element îi corespunde o forma:

Apa - forma ondulata

Metal - forma rotunda

Lemn - forma dreptunghiulara

Pamânt - forma patrata

Foc - forma triunghiulara

    În functie de elementul zodiei dumneavoastra, veti alege o bijuterie cu forma corespondenta. De exemplu, daca sunteti Dragon de Foc, veti alege sa purtati bijuterii care se apropie de forma triunghiulara.

•  Alegerea bijuteriei în functie de culoare

Aceasta metoda este similara cu cea descrisa anterior, doar ca, fiecarui element îi corespunde o culoare:

Apa - albastru, bleu, negru, gri

Metal - alb, argintiu, auriu, aramiu

Lemn - verde, portocaliu

Pamânt - maro, bej

Foc - rosu, roz

  În functie de elementul zodiei dumneavoastra, veti alege o bijuerie a carei culoare sa va reprezinte. De exemplu, daca sunteti Tigru de Apa, veti purta bijuterii albastre sau care au cristale albastre si a caror forma este ondulata.

 

•  Alegerea bijuteriilor în functie de afectiune

    Acest mod de a alege bijuteria se bazeaza pe proprietatea cristalelor de a ameliora sau vindeca o problema de sanatate. Va trebui sa cautati în tabelul urmator afectiunea de care suferiti si sa alegeti o bijuterie care sa înglobeze cristalul corespondent.

    O gama de bijuterii foarte importante în acest caz sunt cele care stimuleaza si regleaza chakrele (chakrele sunt legaturi energetice între corpul fizic, tangibil si corpurile exterioare, energetice). O chakra blocata va conduce la un blocaj într-un anumit plan. De exemplu, blocarea chakrei sexuale va conduce la frigiditate sau impotenta.

    Bijuteriile chakrelor sunt realizate din argint 925, cu cristale de culoarea chakrei si au ca rol tocmai deblocarea acestor chakre. Aceaste bijuterii se poarta pe rând pentru a debloca chakra care are probleme.

 

 
Parteneri:
__________________________________________
Banner
__________________________________________
__________________________________________
Elefant.ro - Premium
__________________________________________
Miniprix.ro
__________________________________________
search
Categorii Pret intre: Lei si Lei
All Jewelry Sites
bijuterii bijuterii Director Web Bijuterii Viziteaza magazinul ArgintFiligranat.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.